Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Internet Explorer not working after removing AV Security Suite

  • This topic is locked This topic is locked




  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Hi! My computer was infected with the AV Security Suite so I used Malwarebytes to remove it. I don't see any of the warnings now so I pretty sure it worked but IE is still not working. I read on another post to try clearing the IE settings. I went to tools>Internet options, advanced tab, and clicked reset button. Now when I try to use IE it says "IE cannot display webpage." I know it is not my internet connection, as I am using firefox and it is working fine. I hope someone can help me. You guys are GREAT! :)
  • 0




    GeekU Moderator

  • GeekU Moderator
  • 69,962 posts
Taken in Malware
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP