Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

internet access is a problem

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I found a yellow "!" next to microsoft tun miniport adapter #2. Why do I think this is important?
"this device cannot start code 10."

also found that if I ran the :netsh winsock reset catalog, it says " the requested operation requires elevation" yes elevation?

put in a new router after a storm blew my other one and Have cannot always access the web. The wireless connection seems to stay strong, but when I use the desktop computer that is hard wired, the connection goes away when I wake the computer froma sleep. I then have to restart it to get on the web.

What am I missing here. I have an intellenet router with 4 ports. Could it be a bad cord?

I also have CA security, might that be a conflict?

please help,

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP