Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Spybot S&D is giving me error messages


  • Please log in to reply

#1
olgapturnip

olgapturnip

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
:tazz: Recently, I've been having lots of problems with DrWatson PM Debugger, and ran across geekstogo while looking for an explanation/fix. So, first of all, thank you all for being here.

I followed all of the instructions on your "Before You Post Hijackthis Log" topic. All of the suggested downloads appeared to work, including Spybot, and the DocWatson problem seemed to clear up for a few days. It has now reappeared.

I went through the protocol again today, including trying to use Spybot. Spybot scanned and located 3 Wild Tangent ickies (Ad-aware had just located and deleted 9 other Wild Tangent ickies), but when I pressed the 'Fix the Problem' button, I got the following 2 error messages:

"Bad Image. The application or DLL C:\WINDOWS\wtupdates\wtwebdriver\files\3.0.0.173\legacy\wt3d.dll is not a valid Windows image. Please check this against your installation diskette."

This applicationhas failed to start because WDENGINE.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."

After displaying these messages, Spybot freezes up (and sometimes, the DocWatson message comes up and my whole system freezes). After uninstalling Spybot, I tried reinstalling; I did this 3 times, without any success. Spybot gets to exactly the same place, displays the error msgs, and freezes up.

I don't know what these messages mean, and don't know how to proceed. ;) Can you help? Thank you so much, in advance.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP