Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

NO Audio/super fast video


  • Please log in to reply

#1
dragosurf88

dragosurf88

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello,

I am running XP Pro SP@2 (I believe is the latest - the system updates automatically), Intel 3.0 ghz hyper threading CPU, ATI Radeon 9200 series Graphics card. After cleaning my registry with an automated program my audio has gone away. I have updated every single driver I have via DriverMax Pro and to avail, still no audio. I also updated the DirectX drivers, still nothing. I have checked "Sound and Audio Devices" in the control panels and according the system it is working fine.

Please any advice would be excellent.
  • 0

Advertisements


#2
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Hi dragosurf88! Welcome to G2G!

Have you tried doing a System Restore to a date just prior to you using the registry cleaning program? If not, give it a shot and see what happens.

Fenor
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP