Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows Vista


  • Please log in to reply

#1
wasco035

wasco035

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello everybody!I had here and there some problems and i found solutions for them but on this one my knowledge is useless.So i search the internet and came on to this forum.And i saw some posts from Broni to some guy who had a problems with his Acer aspire 6920g and his problem about high cpu % usage. I have the same machine just with 2GB RAM. and i have also a problem!I also have a 100 CPU usage when starting a programs like msn and skype.....and just how when I'm typeing this my skype is working and usage is always 100%. I saw that Broni recomended him to use ProcessExplorer so i did it and i'm sending this diagnostic txt in hope that u will gave me the solution to my problem ! I did exactly as he told him! thanks in advance.

This is my laptop:
AcerAspire 6920g
Core2Duo T5750 @ 2.00GHz
2GB RAM
Grapic Card NVIDIA GeForce 9500M GS TurboCACHE
250 GB HD
Attached File  Procexp.txt   12.33KB   101 downloads
  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
The main culprit seems to be audiodg.exe, using over 35% of your CPU.
See here: http://technicallyea...high-cpu-usage/
Apply changes, restart computer and post new PE log.
  • 0

#3
wasco035

wasco035

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

The main culprit seems to be audiodg.exe, using over 35% of your CPU.
See here: http://technicallyea...high-cpu-usage/
Apply changes, restart computer and post new PE log.



hello again i did what u sed but i think it didnt change anything ..here is the new report so i hope ull help me with this again ..thanks !

Attached Files


  • 0

#4
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
The log looks perfectly fine.
System Idle Process (CPU NOT used) is listed at 95.50%
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP