Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no audio after graphics card install


  • Please log in to reply

#1
jesde

jesde

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Just installed a radeon HD 4350 and now have no audio.Speakers seem to be hooked up right and worked on different computer. Of course the tech who installed it isn't available to talk to this weekend and I have an important webinar to attend. Any help would be greatly appreciated.
thanks Jes
  • 0

Advertisements


#2
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,004 posts
Hi jesde :) sorry to hear you are having this issue.
If you havn`t already check out the advice on the attached link;
http://support.amd.c...AudioSound.aspx
Hope this resolves the issue and let us know how it works out.
  • 0

#3
jesde

jesde

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
yep just went to control panel as suggested. It worked! Thanks you saved me a huge time loss.
Thanks ,jes
  • 0

#4
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,004 posts
Thank you for letting us know that the issue was now resolved and how you achieved it :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP