Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer help: DXdiag, sound issues, quicktime


  • Please log in to reply

#1
deucelittle

deucelittle

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have an sony vaio rc210G running on windows vista ultimate with sigmatel high definition audio codec. The sound will work fine with windows sounds and youtube videos and such, but will not work with quicktime, silverlight(netflix), or itunes.

When I attempt to run dxdiag it will say error: problem getting extra sound info. When I run itunes it says the audio configuration is incorrect and audio/video playback may not work correctly. If I run quicktime with video it will run the video but not sound will play.

I have run eusing registry cleaner, un installed and re installed the audio driver, reset bios to default, updated windows, un inst and re inst quicktime/itunes/silverlight, defragged, but nothing has changed. What else could it be?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP