Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows Live Messenger Crashes a few seconds after loging in


  • Please log in to reply

#1
JamieDawg

JamieDawg

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hello everyone,

I am having an issue with Windows Live Messenger (The latest version for Windows XP). Today I was trying to log in but a few seconds later the application just stops running and closes it self, no pop up errors appear on screen or anything it just vanishes a few seconds after I log in, however the MSN icon on the task bar is still there and it only disappears after I hover over with with my mouse.

I then checked the ErrorResponse.xml file and here's what it gave me:

- <ErrorResponseTable>
- <Feature type="0" name="Login">
<Entry hr="0x80072EE7" action="3" />
<Entry hr="0x81000306" action="3" />
<Entry hr="0x80072EFD" action="3" />
<Entry hr="0x81000362" action="3" />
<Entry hr="0x8100030E" action="3" />
<Entry hr="0x80072745" action="3" />
<Entry hr="0x800701F7" action="3" />
<Entry hr="0x80072EFF" action="3" />
<Entry hr="0x81000363" action="3" />
<Entry hr="0x81000395" action="3" />
<Entry hr="0x800B0001" action="3" />
<Entry hr="0x81000323" action="3" />
<Entry hr="0x80072F19" action="3" />
<Entry hr="0x800701F8" action="3" />
<Entry hr="0x80072746" action="3" />
<Entry hr="0x800701F6" action="3" />
<Entry hr="0x81000377" action="3" />
<Entry hr="0x81000314" action="3" />
<Entry hr="0x81000378" action="3" />
<Entry hr="0x80072EFF" action="3" />
<Entry hr="0x80070190" action="3" />
<Entry hr="0x80070197" action="3" />
<Entry hr="0x80048820" action="3" />
<Entry hr="0x80048829" action="3" />
<Entry hr="0x80048834" action="3" />
<Entry hr="0x80048852" action="3" />
<Entry hr="0x8004886a" action="3" />
<Entry hr="0x8004886b" action="3" />
</Feature>
</ErrorResponseTable>


I've checked other websites and they came up with lots of different suggestions mainly re-installing messenger and rebooting the router and/or checking if there were any firmware updates.
I followed this instruction (and uninstalled WLM 3 times in a row along with rebooting my computer) and it still comes up with same error report.

So, any help would be appreciated, thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
Mychael

Mychael

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 76 posts
Sometimes (And I'm not saying this is definately the reason for your problem) Messenger just goes down , server issues or upgrades, not sure. Anyway What I'm saying is give it a day to see if it comes good of it's own accord as this sort of thing has happened to me on occasion.
  • 0

#3
JamieDawg

JamieDawg

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Ok I actually gave it 2 days, but no dice... Any other suggestions?
  • 0

#4
JamieDawg

JamieDawg

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
BUMP
For help, problem still hasn't been solved.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP