Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Hardware Problem!


  • Please log in to reply

#1
Dakota1322

Dakota1322

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hello everyone, I am Dakota, and new to this site, after searching an answer to my problem, that I haven't found.
My computer specifications are: Compaq - Presario CQ70, ran on Windows Vista.

My problem is:
I think there is something wrong with the harddrive. When I try to start it up, it says "No Bootable Device". THe place where I ordered the computer gave me 2 disks. When I run them, Windows System Recovery shows up, and the first disk works properly, allowing the status to go to 100%. Then it prompts me tp enter the second disk in, I do and it works as well. Then it starts another task, I think reformatting, and it does absolutely nothing. No prompts, just please wait. I left it overnight, and still nothing happens. What on earth is the problem, and how do I fix this!?

Dakota
  • 0

Advertisements


#2
CountryWizard

CountryWizard

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
A few things could be the problem. You could have a faulty hard drive, or your connection could be loose. Is it an IDE hard drive or is it a SATA hard drive? Try reconnecting your cables to make sure they are firmly seated, then reply back...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP