Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

One Particular Website Not Working


  • Please log in to reply

#1
aj127

aj127

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Hello everyone. I'm having a strange problem with one particular website that will not load for me. The site is http://access.cwhs.com It's the local hospital in town where my wife works and she needs to access her things there, but it will not load. I tried messing around with it last night and noticed that even the main site www.cwhs.com was not working. I googled "cwhs" and the link came right up, but when I tried clicking on it, it wouldn't work. However, if I removed the "www" before the address, it worked fine. Today it works fine either way, but I found it odd. Also, if you go to the main site (http://www.cwhs.com) and down at the bottom click on "FirePass", which is the link to http://access.cwhs.com, it wont work either. I've tried adding "www" in front of access.cwhs.com, but it still isn't working.


We have two computers that we both run Firefox on. The desktop is a Windows XP, the laptop a Windows 7 64-bit. The desktop which is hardwired to the router and the laptop is wireless. http://access.cwhs.com/ does not work on either computer. I've tried completely removing the router and hooking up both computers straight to the modem (not at the same time), and still no luck. I've flushed the DNS cache on both computers, I've restarted both of them in safe mode, I've run Kaspersky and Spybot and it's come up with absolutely nothing, and I've tried different browsers.

Everything else is working completely fine. Every other website I visit works just fine, it's this http://access.cwhs.com that will not work. I know the actual website is loading fine for other people since my wife has called and asked many of her friends. One thing I found interesting as well is that the website loads when using a proxy. I simply cannot figure out what the problem is and would be absolutely grateful if anyone out there has any ideas I could try out. Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
aj127

aj127

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
I just wanted to update anyone who may be interested:

The problem fixed itself earlier today. It was so strange how I tried everything I could think of and find on the net to fix it, and it just resolved itself. I'm betting it was an issue with my ISP? Who knows? I just know I'm happy it's working. I know this post isn't very useful as far as solutions or tips, but perhaps someone, someday, will be in the same spot and find this. I guess sometimes you just have to wait it out. It didn't work for about 1 entire day. Hope that helps in any way.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP