Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Using bytec ide/sata adapter kit


  • Please log in to reply

#1
Steve DeVore

Steve DeVore

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
I have a Western digital Sata Hard Drive that I am trying to transfer data from for a client. I an using a bytec ide/sata adapter, I connected the sata drive to the sata port on the adapter, connected the usb connector to the pc and powered up the unit. The pc tells me that it has found a new device and is loading the drivers. Once it is completed however I cannot find the hard drive under "my computer".

I can find it under hardware in control panel but of course that will not give me a way to copy the files from the hard drive.

The machine is a dell dimension 4600i running windows xp (about to upgrade to windows 7)
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP