Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Virtual PC in XP Pro SP3


  • Please log in to reply

#1
Reddoug

Reddoug

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 291 posts
Hi All

I have Virtual PC ver 6.0.156.0 installed. Using loopback adapter. When I start virtaul machine I get an error (Network Adapter with address 00:00:00:00:00:00 failed to initialize because the address is a null address). If I set up network on the virtual machine as shared NAT I can connect to the inerenet. But I can not ping between the two virtual machines. I have my loopback adapter address set at 10.10.10.3/24. On each machine I have the set as 10.10.10.1 and .2 /24 I set the default gateway at 10.10.10.3. I found some older post on the net about editing the registy. Not sure if I would edit the registry on host PC or Virtaul pc's. I am keeping the virtaul machines so they will only talked to each other and not go out to the internet.

Thanks, Doug
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP