Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

New PC build, no video?


  • Please log in to reply

#1
knight2255

knight2255

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
When I power the machine up all the fans come on(case,mb,vid card), dvd opens, etc but I can't get anything to show up on the monitor to begin loading windows. I've double checked all the connections and no dice. What type of problem does this sound like?

Here are the specs:

Asrock M3A770DE Motherboard
AMD Phenom II X3 710 2.6ghz
Kingston HyperX 2gb 1600mhz DDR3
Western Digital 1TB Caviar Green WD10EARS
Powercolor RADEON AX5770 1GBD5-PPG
LITE-ON 4X Bluray Reader SATA iHOS104-06
480W PS
  • 0

Advertisements


#2
knight2255

knight2255

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
nevermind, figured it out, radeon 5770 didn't come with power cable, got one off an old card, works now
  • 0

#3
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,025 posts
Glad to hear you got it sorted and thanks for letting us know how you resolved the issue :D
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP