Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Autoplay menu has disappeared


  • Please log in to reply

#1
Lori32

Lori32

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
The autorun menu has stopped showing up whenever I use a CD or plug in my camera into the USB port.

I have went to Control Panel>Hardware & Sound>Autoplay and it has 'Use autoplay for all media and devices' checked. Under Media, the default choice is 'Ask me every time'. There are no devices listed.

I had went on the Microsoft site to see what to do, but they only suggested what I had done above.

I would really like for this to work when I plug in my digital camera to import pictures.

Thanks for any help.

Lori-Ann
  • 0

Advertisements


#2
BrettM WinTeam

BrettM WinTeam

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Check out this site. It provides some great information on possible reason for this problem occurring and also provides some great troubleshooting tips that should help you solve your problem!

http://www.mydigital...lay-and-pop-up/

I hope this helps!

Brett M,
Windows Outreach Team
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP