Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

was working now no midi


  • Please log in to reply

#1
ScottZ

ScottZ

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
cannot figure out what to do have tried couple of things updating driver, installing new hardware. I have no midi playback devices listed under control panel>sounds and audio devices. Here's what I'm running with XP pro
AMD sempron 2800+
Main Circuit Board
Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. K8M800-8237
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F5 01/12/2005
Multimedia
Realtek AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller
Standard Game Port
USB Internet Phone by TigerJet

Edited by ScottZ, 20 November 2010 - 04:28 AM.

  • 0

Advertisements


#2
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,019 posts
Hi ScottZ
Have you checked out the advice here http://support.microsoft.com/kb/84752
  • 0

#3
ScottZ

ScottZ

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
yes I read that I don't see a driver icon in control panel so I don't know how to remove my drivers, but there is no driver for midi playback device dso I don't think that would help anyway?
  • 0

#4
D-Berd

D-Berd

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 238 posts
Go into control panel/system/device manager and see if it shows an audio device.
  • 0

#5
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,768 posts
Have you tried using Windows' "System Restore" to return Windows to a previous state when your computer was functioning correctly?
  • 0

#6
ScottZ

ScottZ

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
well im not sure when it happened because I don't use midi everyday, but yeah I did use system restore and that didn't work. Looking in the device manager I do have the vinyl AC97 combo driver.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP