Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet Explorer has stopped working


  • Please log in to reply

#1
adkron

adkron

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 36 posts
Hi,

I have a Gateway NV78 laptop running Windows 7 and Explorer 8. Verizon is my IP. When I click the Explorer icon after going on line my home page starts to load but before it finishes I receive a message saying “Internet Explorer has stopped working” and I never get to my home page. I called Verizon support and they said it was an Explorer or Gateway problem. I called Microsoft and they said it was a Gateway problem. I got things working by doing a system restore to a week earlier. That worked for a day. The next day all attempts at a system recovery failed.

Windows updates also fail to complete and update when I get on line by doing what appears below..

I can get on line buy closing the “Internet Explorer has stopped working” drop down and than quickly hitting the tools / Internet Options/ option. What do I have to do to stop receiving the “Internet Explorer has stopped working” drop down on Internet sign on attempts?

Thanks.

adkron
  • 0

Advertisements


#2
KimE_WinTeam

KimE_WinTeam

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Hi adkron,

Have you considered uninstalling then re-installing IE?

Cheers,
Kim
Windows Outreach Team
  • 0

#3
adkron

adkron

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 36 posts
HI Kim,

No but that sounds like a good idea if the problem comes back. I did an advances recovery and that has solved the problem for a couple of days anyway. Thanks so much for your help.

Ron
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP