Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet connection broken


  • Please log in to reply

#1
iDigo

iDigo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hey. I'm having a problem with my laptop, I use Wi-Fi to connect to my network, and haven't been able to use the internet for a while. This all started when I tried to install Sunbelt's Personal Firewall on my laptop, but Windows stopped me saying it had issues with compatibility, after which the installer "rolled back" the actions it took. My PC crashed and I forced a restart, then my connection was limited for a while, but after some time, the connection appeared to have gone back to normal, still I can't use the internet. I know this isn't a problem with the modem or router, because other computers using my network have no problems. I don't know what to do, I tried pretty much everything, from searching for a leftover of the firewall to uninstalling my antivirus (Vipre Antivirus Home). Can anyone help? My router is a Tenda W541R. Thanks!
  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
Have you tried rolling back the system with System Restore to a date before you installed the Sunbelt Firewall?
  • 0

#3
iDigo

iDigo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Yes, I tried, but it failed giving me an error message. I'll reply later with the actual text, something about not being able to extract a file(s).
  • 0

#4
iDigo

iDigo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I couldn't get it, but it's what I said. Something about not being able to extract a file from %Restore%
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP