Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

MagicDisc issue (possibly driver? not sure)


  • Please log in to reply

#1
mcekoms

mcekoms

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I never used to have an issue with MagicDisc. I recently had the unfortunate opportunity of dealing with the DiskDoctor virus which was particularly nasty and am wondering if that had anything to do with this current issue with MagicDisc. When I run MagicDisc it seems to work just fine, allowing me to select how many virtual drives I want and mounting ISOs presents no problems. However... when I looked under My Computer for the virtual drive after waiting 30 seconds for the game I mounted to auto-run, there was no drive! I looked at the virtual drive under Magic Disc and it listed the drive as "?:/" which I'd never seen before. When I uninstalled MagicDisc it gave me an error message about a driver that hasn't repeated since and I thought nothing of it at first. I've uninstalled and installed MagicDisc 3 times and haven't gotten it to work. Ideas? Suggestions?
  • 0

Advertisements


#2
mcekoms

mcekoms

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Bump
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP