Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

W7x64 problem with hidden fonts


  • Please log in to reply

#1
mezigues

mezigues

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Hi all and have a great new year :D


I have a weird problem on a comp running win7 ultimate x64:
I use virtualdub, mostly for hardsubbing
When I first launch VirtualDub and access my subtitling plug-in (TextSub 2.23), all my installed fonts are showing and work just fine
If I close VirtualDub and open it again, the system won't let me access the fonts, saying that they're hidden (but they're not: I double checked this in W7's settings)
The fonts are still perfectly showing and working in everything else (Photoshop, ect...)
The only way to get to the fonts in VDub again is to reboot the computer

This is pretty annoying...

Everything else works ok on the computer which does not seem to have any problems (viruses, ect...)
The system has been recently installed (new comp built from scratch) and is using ESET security suite (not that it could interfere but to say I'm pretty sure it's not infected)

Anyone has an idea on how to solve this?
Thanks ;)
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP