Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Router Webpage Not Loading [Linksys]


  • Please log in to reply

#1
iJohneee

iJohneee

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
So I tried typing in the IP 192.168.1.1 into my web browsers (Firefox and Google Chrome) and for some reason the web page doesn't even load. It doesn't even ask me for a username or password. A few months back I went on it with no problems at all. Now all of the sudden it doesn't load.
http://img714.images...ageproblem.jpg/
All I need is a solution because this has never happened to me before and I have tried to do as much research as I can to resolve this, but no luck at all.

iJohneee

Attached Thumbnails

  • Router Webpage Problem.jpg

  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
What is your router's make and model name please?
  • 0

#3
iJohneee

iJohneee

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Wireless-G
Broadband Router 2.4 GHz and 54Mbps
Model: WRT54G
  • 0

#4
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
Have you power cycled the router? (switched it off and on again)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP