Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Browser Issue


  • Please log in to reply

#16
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
:D ;) :D
I'm going to wait for at least a day or two before we declare this topic resolved for you. :D
  • 0

Advertisements


#17
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
Thanks. I appreciate it.
All I know is right now all is good.
Thanks again,
iddawg
  • 0

#18
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
Just wanted to let everyone know that all is well.
Since running error check on C everything has been working the way it is suppose to.
You can mark this issue as resolved.
When I need help; I will post again.
Thanks to all who helped.
Just remember my creed: If your going to have fun; just don't get caught at it.
Again thank you.
iddawg

Edited by iddawg, 23 March 2011 - 09:56 AM.

  • 0

#19
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Thank you for the update and that is great news. Congratulations iddawg. :D for a successful resolution for your issue.

I'm glad we could help and please let us know how everything works out for you.
If there is anything else we can do to help please feel free to ask. I appreciate that you allowed us to assist you with your issue and for your patience.
Thank you for choosing GeeksToGo for help. :D ;)
This issue now appears to be resolved.


If other members are reading this and have a similar problem please begin a New Topic and someone will assist you as soon as possible
  • 0

#20
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
I could not have done it without all the help I received.
Thank you all so much for being there.
  • 0

#21
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Your genuine appreciation is all that is needed. This is the reason so many of us volunteer our time and expertise. Thank you for the kind words. :D ;) :D :D
  • 0

#22
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
I guess should have started a new topic for this post; but since the topic is "Browser Issue" it fits the bill.
For some reason I cannot copy and paste on "IE 8". I can copy and paste on Google Chrome. I usually do not run "IE" because it loads so slow with dial-up; but tonight IE is loading as fast as Chrome. I went to my Yahoo mail site and was trying to copy and paste a message on IE I highlighted the text and right clicked and then click on "Copy" and then click in the "Forward" button; when I got the the next page I right clicked in the message body area; then click on "Paste" nothing happened.
I brought up Chrome and tried it all it worked like it was suppose to.
Why did it not work with IE?
Any ideas.
The only thing I noticed was on IE the highlight was not a dark as on Chrome.

  • 0

#23
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
As far as the original issue all is still great.
Just wanted to let yall know.
Thank to all who help me with the original issue; I know I have already stated that but just want to say it again.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP