Jump to content

Free help from tech experts
Welcome to Geeks to Go forums. Create a FREE account now to gain access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing topics, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. Best of all, registration and all assistance is 100% free! This message, and all ads will be removed once you sign in.
Create an Account Login to Account

Browser Redirects


  • Please log in to reply

#1
gregg_ander

gregg_ander

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
So here is the issue:

I live off campus but I sometimes use my macbook on campus for the free wifi. One night I used a cat cable to plug into my university's internet and a screen came up asking to authenticate or validate my laptop. I didn't want to, so I unplugged the cat cable and just got online using the wifi, like I usually do. Now when I try to use Google Scholar, the link automatically redirects my school's Library page saying "Access Restricted"....this is weird because this never happened before; I could use Google Scholar anywhere anytime.

Can someone help me to figure this out and stop it from happening?

I deleted cookies, cleared cache, revoked certificates but it still happens.

I'm on a macbook os x 10.6 and using firefox 3.6

Any help is appreciated.

Thanks,
Greg
  • 0

Similar Topics: Browser Redirects     x


#2
Printer66

Printer66

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
I believe the reason your school is restricting access to the internet, is because you didn't authenticate/validate your laptop with them.
It's annoying, but it's their campus, and there's probably nothing that can be done. Sorry.

However, it could be something else. Do other pages give you the same error? Does this occur off campus?
  • 0

#3
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 33,951 posts
I have to agree if the issue is only the scholar site then it would seem to be the school needs to take a look at your system setup.
If going to other sites have the same issue then I would say a possible hidden infection may be the cause.
Can you clarify if it is just the school site or all sites and then we can direct you accordingly. :)
  • 0

#4
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 33,951 posts
Are you still having problems with your issue?
It has been 25 days since your last response and I was wondering if the issue has been resolved?
If so can you explain how it was resolved so others may be able to fix it if they have the same issue.
If not please let us know and we can continue with helping you to resolve the issue.
  • 0

#5
gregg_ander

gregg_ander

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
hi, sorry, the issue was resolved. it was because i had to validate my laptop with the school’s LAN. thank you :)
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

featured