Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet Broswer Does NEVER opens correct search spage.


  • This topic is locked This topic is locked

#1
NM5070

NM5070

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hello There!
I am having trouble with my internet. This started on the just a couple of days after I purchase this computer from dell. My Laptop is only 22 day old. The problem I am having is with the internet. It doesn't matter what internet search engine I use it still doesn't take me to the correct web page or site I am looking for. I have tried using both internet explorer and Fire Fox. When I go to goolge or bing or any web site and search for simples web site like netflix or coupons.com even allrecipe.com it doesn't load the correct page. When I click on the web page it always load another weird web page. It sometimes go to Mevbo, or some type of virius page. The only way I can actaully go to a specific web site is if I click on Cached just beside the web page link. Another problem I am also having with the internet is a little box always pops out of no where telling my I have a virius on the computer and it need to load a software, with in sec it opens up a page that looks like my computer with files and starts to download this file. I always stop it before it load everything on my screen. I have tried everything to fix this problem which include buying Macafee, AVG and eveing getting a Malware software. I tried to do a system restore and even reboot the computer to factory default. Nothing has worked and I am so tired. Can someone please help me stop these events from reoccuring. I really appreciate all of you help, thank you.
  • 0

Advertisements


#2
ldtate

ldtate

    Malware Expert

  • Expert
  • 1,874 posts
  • MVP
http://www.geekstogo...03#entry2014703
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP