Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No sound on one acct but all others ok


  • Please log in to reply

#1
ragtoy

ragtoy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
weird situation one day it seems someone tampered with my acct settings. my customized xp desktop looks more like a wimn 98 desk top. I made inquiries about the issue and got the standard "not me" from the only other possible user. no worries, changed it back. what I didn't notice until much later is that I now have no sound playback for nothing. I switched to the hidden Administrator acct and all is fine, then proceeded to switch acct. back to the troubled acct but while playing a cnn video stream on the administrator acct with sound still playing, I logged on to the other acct and attempt to play anything that will provide some sound playback. Nothing happens , no sound playback from the troubled acct. But running in the backround is the sound playback from the Administraor acct. still functioning 100%. There you have it sound card and drivers are functioning just not on this particular acct could it be some sort of malware although not detected by MBAM
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP