Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Virtual Expander failed


  • Please log in to reply

#1
tofu5

tofu5

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 175 posts
When I turn on the computer, I get a box that says Virtual Expander: Start up has failed(1001). I click ok and on we go. Do I need this Virtual Expander, and if so how can I get it to function corrrectly? I have followed links to update it and had no positive results. Also, when I click on ATFCleaner, my screen goes black then I get a box from UserAccountControl asking if I trust this or not. I have tried a number of times going into UAC and making sure the box is not checked to do this and it isn't. These 2 things were working fine(or not working as the case may be)until a month or so ago when I could no longer download pictures from my camera to the computer, which may have been due to a virus which is now removed.
Note: When I search for UAC, I have 2 accounts, as an Administrator and as a Guest. Am I supposed to have 2?

Nancy

Edited by tofu5, 11 September 2011 - 08:10 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP