Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

XP will not start; no signal to monitor


  • Please log in to reply

#1
cdm1035

cdm1035

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have a Compaq Presario SR 17050 NX using Windows XP PS 3.

After running a Malware program, the computer will not longer boot. It does not send a signal to the monitor. After pressing the on/off button on the computer, I get one log repeating beep, which indicates a memory error. I have tried removing the RAM, but it has had no effect. I have tried booting from the AVG rescue CD to no avail. Since the machine will not start, and does not send any signal to the monitor, it is virtually impossible for me to make any changes in the BIOS. If I disconnect the power supply from the motherboard, the beeping stops. If I disconnect the hard drive, the beeping continues and there is still no signal sent to the monitor and the computer still does not start.

Any suggestions?

Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
cdm1035

cdm1035

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Turned out to be a bad RAM module. The problem is solved. :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP