Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Win 7 doesnt load after ubuntu installation


  • This topic is locked This topic is locked

#1
Nikolasr

Nikolasr

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 63 posts
Hello, i got problem after installing ubuntu 10.10 on my hdd where prevously i haved windows 7. Ok so lets start
I have installed ubuntu on new ext4 partition and set boot options to be as windows 7 loader. Okay installation finished. Now i got problem when i restart pc i get only blinking _ and notting, I just tired to boot windows 7 disc and run startup repair but didnt solve my problem still. Then i try with /fixmbr /fixboot still doesn't solve my problem. Please tell me what to do?

If you need more information please tell me.
  • 0

Advertisements


#2
SRX660

SRX660

    motto - Just get-er-done

  • Technician
  • 4,345 posts
Did you not read that windows 7 cannot read ext4 partitions unless you have software that allows it to?

http://www.ubuntugee...-windows-7.html

So now you have wiped your drive of all windows partitions and effectively deleted the windows 7 install? If we do not know exactly what you did we can only guess at what transpired. If you did delete any ntfs partitions then "startup repair" will NOT work. You will need to find a microsoft win 7 dvd and use it to reformat the drive as ntfs and then reinstall windows. Perhaps you may be able to get a set of recovery dvd's from the maker of the computer, but that does not happen with all manufacturers. H-P is good about that and dell is also.

http://www.sevenforu...tup-repair.html

http://www.proposeds...covery-console/

SRX660
  • 0

#3
Nikolasr

Nikolasr

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 63 posts
Hello, well i haved good grub loader where i have win 7 loader inside..but wanted to reinstall ubuntu and i choose to use loader from windows and replace..and now i got this blinking _ when i start my pc and trying to boot from HDD. You need more info, just tell me.
  • 0

#4
Nikolasr

Nikolasr

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 63 posts
BUMP
  • 0

#5
rezat

rezat

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Have you tried the re-installation of the Grub boot loader? This guide may help you:

Grub Repair
  • 0

#6
Nikolasr

Nikolasr

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 63 posts
Hello fixed with EasyBCD. It was do awesome job.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP