Jump to content

Free help from tech experts
Welcome to Geeks to Go forums. Create a FREE account now to gain access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing topics, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. Best of all, registration and all assistance is 100% free! This message, and all ads will be removed once you sign in.
Create an Account Login to Account

Problem sending command


  • Please log in to reply

#1
eddie460

eddie460

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
This problem started two days ago. I am using Win7 with Office 2008. When ever I click on a folder or item in my Document Library I get the message, “ There was a problem sending the command to the program.”. I click O.K. and try again clicking on the item and it opens with no trouble. It is the same for all folders and items in the library. It always works just fine with the second try.
Thanks, eddie460
  • 0

Similar Topics: Problem sending command     x


#2
Macboatmaster

Macboatmaster

    7k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,237 posts
Also posted in the Windows Vista and 7 forum the same day.
I replied to that thread, on the 7 October.
No response has been received from eddie460

The other thread is here
http://www.geekstogo...ending-command/
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

featured