Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Babylon search.


  • Please log in to reply

#46
Ste

Ste

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 158 posts
Hi Ron, Yes I left about 4 icons on the desktop and they were there on reboot. The problem was my main account had vanished and so I had to use SR to get it back. As well as the icon problem I have just found that I need to keep re-installing WMP. It comes up with the message- 'The file wmp.dll has a version number 10.00.4008 where 11.0.5721.5280 was expected. WMP is not installed properly and must be re-installed'. I then have to verify the OS before downloading it and then on re-boot it has the same problem.

Well I'm ready to go back to the cloned drive now and then do a clean install when I get around to it. I'm sure it would have been easier for you if you were sat in front of my system but I'm ready to give up now. Thanks.

Steve.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP