Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Log-in problem


  • Please log in to reply

#1
artpayne

artpayne

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
I am having a problem logging in to various sites as my password (or log-in name)is being rejected. This is happening too often for it to be coincidence.

I cannot get into my web-site buider (Weebly), I cannt get into Acronis, where I am registered. Also I cannot access my email server account (bigpond.com)

Oddly enough my password was O.K. when I logged in to this forum.

Can anyone help?

Regards Art
  • 0

Advertisements


#2
Macboatmaster

Macboatmaster

    7k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,237 posts
artpayne

Welcome back to GeekstoGo.
You have four previous posts on G2G.

http://www.geekstogo...__fromsearch__1

http://www.geekstogo...__fromsearch__1

http://www.geekstogo...__fromsearch__1

http://www.geekstogo...__fromsearch__1

in the four separate threads listed above.

May I point out that you never responded to any of these threads, not once, after your initial request for help.

When you ask for help and someone responds, it is expected that you will reply.

May I ask that you do follow your thread, through to a conclusion, or simply post that you no longer require help. It is of course your thread and the decision whether or not to pursue the matter is entirely yours. However, we would appreciate a reply.

Thank you for your co-operation in this matter.

Edited by Macboatmaster, 31 October 2011 - 07:53 PM.

  • 0

#3
artpayne

artpayne

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Apparently the problem was a virus.


Ran a scan. Everything now fine.

Art
  • 0

#4
Macboatmaster

Macboatmaster

    7k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,237 posts
Well I am pleased to hear that you have the problem sorted.

However, some acknowledgement of your failure to even reply once, to any of your four previous threads on GeekstoGo, may have been appropriate in the circumstances.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP