Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE
Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of friendly volunteers serve up answers and support. Get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message and all ads will be removed once you have signed in.
Create an Account Login to Account

Cannot connect to any game servers at all


  • Please log in to reply

#1
tigersvain

tigersvain

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Hi, i'v been having a problem with my internet since october 2011. the problem i have is i cannot play ANY games online. i own an xbox, ps3 and gaming computer all with no luck in gaming. what happens exactly is call of duty on xbox 360 i can get onto xbox live join a room to play but as soon as i am in it lags for 10 seconds or so then boots me out saying lost connection to server. thought maybe it was my xbox so i tried my ps3 which had the same effect with a different game. i'v also tried battlefield on my computer which came up the same problem, disconnected from server instantly. i'v contacted my isp several times hoping they can figure out a solution, and when i say several i mean atleast 15 times. noone can seem to figure out a solution. my speed tests all come back good, and so do my ping tests. i had a technician come out and change my equipment on the roof because i thought maybe it was faulty which never helped. and i'v also went out and bought a brand new router, which never helped either. i'v tried connecting all my systems up directly to the modem and with no luck. i'm hoping someone can help me out, thank you!!
OH and my isp is xplornet and its fixed wireless internet, also i ran this for over a year with no problems playing online and they have tried me on a static ip which did not work either.
  • 0

Advertisement


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
Since you've changed all the equipment it can only be a provider issue.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

featured