Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Certain Gtraphics will not display in Thunderbird 10

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Using Thunderbird 10, Windows 7 64 bit; within the past month Thunderbird has stopped displaying certain graphics in my email. It appears to be (mostly) ads. What I get is a "placeholder" (broken page symbol). I have tried everything I can find on the internet, i.e., HTML checked, "Display Attachment inline", sender is in my address book, mail.default_html_action = 3, mailnews.message ..=true, update JAVA. If I use Windows Live Mail (which I don't like) all graphics display properly. I wanted to attach a sample but it says "this kind not permitted" -- Any suggestions?

Now finding that Windows Live Mail is NOT displaying certain email graphics -- must have something to do with Windows 7 ???? HELP

Edited by Monocacy, 20 March 2012 - 10:59 AM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP