Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Application failed to initialize properly(0xc000135) and Application h


  • Please log in to reply

#16
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
From another topic with the same issue except it was the newest version of the application that was causing the issue.

Uninstall all versions of the NET Framework, run the cleanup tool, then reinstall all the NET Framework versions in chronological order...starting with version 1.1.


  • 0

Advertisements


#17
Drachos123

Drachos123

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Woah there!!
That fixed my problem!!! Windows was installed in Serbian here!
Thanks a lot! I can't describe how much I'm thankful!

Thanks both of you!



Would you mind if I posted this on LOTRO forum, I will write that you two helped me?
  • 0

#18
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Congratulations. :rockon: for a successful resolution for your issue.
Yes you can post it if you would like. The steps are very particular on how to do it so I hope it helps many now. BTW if you want to give credit to the correct person for the instructions then that would be Wannabe1 here at GTG. :thumbsup:

I'm glad we could help and please let us know how everything works out for you.
If there is anything else we can do to help please feel free to ask. I appreciate that you allowed us to assist you with your issue and for your patience.
Thank you for choosing GeeksToGo for help. :thumbsup: :ph34r:
This issue now appears to be resolved.


If other members are reading this and have a similar problem please begin a New Topic and someone will assist you as soon as possible
  • 0

#19
Macboatmaster

Macboatmaster

    7k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,237 posts
Am I correct in thinking that it was the language I pointed out to you
  • 0

#20
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
That may have been part of it Mac but as I noted the uninstall and reinstallation seems to have a very specific set of steps that has to be followed.
  • 0

#21
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Nice teamwork, folks. :thumbsup:

In all probability, both of the solutions implemented were required to get this one right again. The language issue is one we don't see all that often...kudos, Mac!
  • 0

#22
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
The thanks goes to Mac as I'm just the assistant on this one. Good job to both of you. :thumbsup:
  • 0

#23
Drachos123

Drachos123

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Thanks again! :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP