Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

custom level security settings recommended


  • Please log in to reply

#1
Kraker

Kraker

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 46 posts
I'm still trying to figure out why I can't open a link sent to my email. If I receive a page from a website it will open, but not a link.

Can someone tell me, or refer me a page that tells me which of my custom level security settings should be enabled. I feel this may be where my problem is. I've tried everything I have read & nothing has solved my problem. Any help will be appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,090 posts
As a test, disable your Anti-virus program and if that doesn't help, the Windows Firewall.

Post back with results. Also post which OS, Vista or Win 7, the AV program you use and if you use a Firewall other than the one in Vista/Win 7, which one.

Note: Re-enable both before doing anything else as you don't want to run unprotected for long.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP