Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem submitting utf-8 content to article directories


  • Please log in to reply

#1
anderson78

anderson78

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Im sure this question seems really stupid to all of you but here goes.
I purchased some written articles on a relevant topic with the intention of submitting them to sites like ezinearticles etc... I later received them in utf-8 format. I had no idea what that was but the opened and appeared fine but i get a language error when attempting to submit them.
When i paste the content into word almost every word has a spellcheck problem even though they clearly appear correct.
Ive tried converting to a html file and copying the text form the webpage but i still get the same problem in word and when attempting to submit the article.

Can anyone please help.

Edited by anderson78, 14 June 2012 - 08:40 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP