Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Service Pack 2 Crash!


  • Please log in to reply

#1
turboner

turboner

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Hi everyone...i have a bit of a problem...i just installed windows xp sp2 from the update site everything was going fine...but after i restarted...my system would not boot up anymore...it would go to the boot screen and the progress bar would just stop. i just thought it had to think and process more info so i left it on...but nothing ever happend...i rebooted and started in safe mode but it would just stop...it always stoped responding at the line that says:

...\drivers\agp440.sys

any help would be appreciated...thank you all in advance!!!
  • 0

Advertisements


#2
-=jonnyrotten=-

-=jonnyrotten=-

    Member 2k

  • Retired Staff
  • 2,678 posts
Well that sucks, I would try to press F8 during startup and choose to boot with last known configuration that worked. If that doesn't work, put your xp install disk in and restart and then choose to repair windows xp, that might work. Either way, when you get in, you should try to uninstall sp2, I personally don't have it yet, but I have heard that there is an uninstall feature. Hope it works...

-=jonnyrotten=-
  • 0

#3
turboner

turboner

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
yeah i've tried doing all that...i tried the repair function...and the repair console...i uninstalled sp2 on the repair console...but now it doesn't even show the boot screen....i guess i'm screwed and i just gotta reinstall windows.... <_< :D [bleep] microsoft!!! if anyone else has suggestions they would be greatly appreciated!!!
  • 0

#4
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Have you tried this repair method?
http://www.geekstogo...p?showtopic=138

If so, and it didn't work, do this:
http://support.micro...5&Product=winxp
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP