Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Need Help With Programs Freezing


  • Please log in to reply

#1
pgarvie

pgarvie

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
Hello I'm having the problem of different windows freezing
I'm using windows xp pro with all the windows update that you get from microsoft including sp1 and sp2
it seems to mostly be windows explorer but it does it on some other programs. mostly it just slows right down and i end up closing explorer from taskmanager then running explorer.exe from taskman to get the start bar back up.
i had this problem before and i just recently tried reformating the computer but still have the problem. i've looked at one other discusion on here and have goten the programs that were on there and here is the info they gave me.

FindRK-files.zip
C:\rkfiles

PLEASE NOTE THAT ALL FILES FOUND BY THIS METHOD ARE NOT BAD FILES, THERE MIGHT BE LEGIT FILES LISTED AND PLEASE BE CAREFUL WHILE FIXING. IF YOU ARE UNSURE OF WHAT IT IS LEAVE THEM

ALONE.
Files Found in system Folder............
------------------------
C:\WINDOWS\system32\dfrg.msc:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAwGpEc213

Files Found in all users startup Folder............
------------------------
Files Found in all users windows Folder............
------------------------
C:\WINDOWS\tsc.exe: UPX!
C:\WINDOWS\vsapi32.dll: UPX!t4
Finished
bye


Dr. Watson
No errors
Dr. Watson 32
C:\WINDOWS\Explorer.EXE c0000005 mplvw7(03B0C33A)
C:\WINDOWS\explorer.exe c0000005 mplvw7(029AC33A)
C:\WINDOWS\system32\ntvdm.exe c0000005 <nosymbols>(00000009)

Also i have run:
Clean up
Ewido
adware se personal
Winpatrol
cwshredder
spysubtract md
and they all showed that nothing was wrong.

I have a Hijackthis log if you need to see it
if you think theres anything else you need to
  • 0

Advertisements


#2
nestorey

nestorey

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 150 posts
how much ram do you have?
  • 0

#3
pgarvie

pgarvie

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
512Mb
  • 0

#4
nestorey

nestorey

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 150 posts
do you know how many stick you have? it could maybe be that one of your sticks are bad or that they are different types of sticks and are incompatible with each other or the motherboard. if you download EVEREST (google search EVEREST DOWNLOAD) it will tell you how many and what kind of sticks you have...or you could just pop open your box and look. if you go that route and do have more than one stick try removing one and running your comp and then repeat with the other. if that fixes your problem then either one was bad or incompatible with your current system configuration.
  • 0

#5
pgarvie

pgarvie

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
i have one 512Mb ddr that is in the computer
i also have a transend 256Mb ddr266 Dimm that i dont have installed ill try exchanging them and see if that makes a difference
  • 0

#6
pgarvie

pgarvie

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
tried the different memory module and it made no difference
seperate question can i put these two memory modules together?
ones a jetram 512M DDR400 Dimm 2.5-3-3
and the other is the transcend 256 ddr266 Dimm 2.5-3-3

Edited by pgarvie, 04 June 2005 - 07:31 PM.

  • 0

#7
nestorey

nestorey

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 150 posts
not sure, ask someone on the hardware forum...about your other problem, i suggest posting a hijack log on the hijack forum...good luck!
  • 0

#8
pgarvie

pgarvie

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 33 posts
hey thanx all got it fixed had to totally erase and repartition my hd but it works gain :tazz: thnx again
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP