Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet connection issues


  • Please log in to reply

#1
DJHoldgrafer

DJHoldgrafer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Hi Guys,
Every time I log onto the internet via net zero and dial-up, I lose the connection the first time and get the error message error code: 20. After a few tries the connection will be successful, but when I try to check e-mail through outlook express, I lose connection and get the same error message again. I have done all of the malware/spyware recommendations and still have this problem.

Thanks in advance for your help! :tazz:

-New addition for outlook express is as follows: The host 'pop.netzero.net' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'djhcrossbow', Server: 'pop.netzero.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0D

Edited by DJHoldgrafer, 04 June 2005 - 07:19 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Did you run this

http://www.netzero.n...-configure.html
  • 0

#3
DJHoldgrafer

DJHoldgrafer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Yes, I did, but I went back and double checked to make sure everything was correct. It was correct, although my connection being lost is not always caused by checking e-mail, sometimes it just happens.
  • 0

#4
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
This is Microsoft's take on OE

http://support.micro...kb;en-us;274456

This is netzero's take on disconnection

http://www.netzero.n...disconnect.html
  • 0

#5
DJHoldgrafer

DJHoldgrafer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I went through Net Zero's link, and the problem seems to have lessened. Thanks for your help Keith. :tazz:
  • 0

#6
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Thank you for letting me know
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP