Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

always in safe mode


  • Please log in to reply

#1
onousbaby

onousbaby

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
used system restoration kit. somehow norton antivirus did not load and computer
always goes to safe mode and i do not know how to correct this mistake. it says
symevnt.386 is not loaded, reinstall norton anti virus. i have tried to reinstall the system kit by inserting the discs, but it will not automatically start like it used to. then i tried to install by control panel add/remove but that will not work either. does anyone know how to help me.
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If you click start then run then type msconfig then press enter then start up tab, look for NAV or Sym / Symantec and removes the ticks, press apply and reboot, does it load normally?

If you boot the PC then keep tapping the F8 key right after the beep until you get the options screen, will it load safe mode with networking
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP