Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

internet explorer problem


  • Please log in to reply

#1
joeyspop

joeyspop

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
i am having problems with getting to my home page ...veryvery slow....google is home page...once on google all the websites respond well....does anyone know what the problem might be???? srry pls ignore this post...i downloaded and ran c cleaner and now it is working properly.....

Edited by joeyspop, 18 August 2012 - 10:00 AM.

  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
I'm glad to see you got it resolved but please be careful with Ccleaner especially if you are using the registry cleaner. It has been known to cause issues with some AV's and delete registry entries that are needed. Below is just some info I would like to pass on to you. :thumbsup:


A registry cleaner will not increase your system's speed or performance, and has the potential to break your registry to the point that your PC is no longer bootable.
We strongly advise that people stay away from any of the registry cleaners out there.
Go HERE to get more information about why registry cleaners aren't needed.


Thanks to Sari for the explanation

Just a note: Before attempting to clean or fix any registry you should always make a backup of it first just in case something goes wrong.
  • 0

#3
dandy0850

dandy0850

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Try setting the home page to 'google.co.uk' if it is set as default to 'google.com'
(go to 'internet options and general settings'
  • 0

#4
joeyspop

joeyspop

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
i only use the cleaner part not the registry cleaner....im not sure that my problem is still fixed properly as it is slow then fast....any ideas?
  • 0

#5
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
What browser are you using?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP