Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

trojan dropper? can't get online still [Closed]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
I don't know how to copy it to the other computer so just type it in. What part did I type wrong- Rooter instead of router so I make sure I type it correctly this time?? And do I add those other 3 after it too again?
Sorry...
  • 0

Advertisements


#32
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
:) Yes you spelt router wrong
Not a problem though as it is easy for me sitting here

No there is no need for the others as I now have the file locations
  • 0

#33
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
here we go again:)Is this telling u how to fix us getting a connection?

Attached Files

  • Attached File  OTL.Txt   120.9KB   71 downloads

  • 0

#34
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Well all the files and registry keys are in the right place.. What was the sequence that led to the loss of internet connection ?
  • 0

#35
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
Computer was doing updates and wouldn't close even in2 the middle of the night so I shut it down. Next morning, no little computer connection icons on the bottom. This was at the start of august. The firewall had been turned off so i turned it back on and was concerned maybe we had got a virus tho that bad one that we had been warned about was supposedly gone by now? It just seems something is preventing network connections and there are none displayed under that tab? When I try to set up a new connection, it keeps saying the connection is already set?!
  • 0

#36
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts

Computer was doing updates and wouldn't close even in2 the middle of the night so I shut it down.

Was it shut down via th emenu or the power button ?

Disable your firewall and see if you can connect
  • 0

#37
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
I shut it down via the power button. But that still doesn't explain why I can use system restore either?
I tried taking off the firewall be4 but will try again. But still no connection showing on the network connection page either?
  • 0

#38
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
When you try to connect to a network what error does windows give ?
  • 0

#39
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
"Problem loading page", server not found, can't find us.data.toolbar.yahoo. OUr aol icon has an x an it and won't connect..Do u think it could be a problem with ATT uverse setup? I tried connecting with firefox, Ie and aol..all the same=server not found...
  • 0

#40
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Go to control panel > Network connection
Right click the connection and select repair


  • 0

Advertisements


#41
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
That's been the problem- there is NO connection on that page!!
  • 0

#42
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Did you say that you had tried the network wizard


  • 0

#43
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
yes, but I used this "computer connects directly" button...When I use the set up a homenetwork, it says error?
  • 0

#44
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Select the middle option as shown in the screenshot
  • 0

#45
btrfly55

btrfly55

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 74 posts
It then says I need to run the network setup on each computer but since the other 2 are working fine, I clicked on just finish and it did and said it's setup...but still no connection.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP