Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Vundo removed, now only starts up in safe mode


  • Please log in to reply

#1
steambc

steambc

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I'm laid up with a back injury and trying to help someone remotely.

Windows 7 Home 64

They lost their Internet connection. With MBAM and SAS I removed tons of Trojans, including Vundo and WyWebSearch. Ran the Symantec Vundo removal too, but found nothing.

Now I can only start up in Safe Mode. When I try to start up in normal mode she just hangs on the "Welcome" screen.

I don't think I can successfully run Combofix because this is a remote attempt. We still have no Internet connectivity in Safe Mode With Networking, and we have the hang on the normal mode startup screen.

I'm using LogMeIn Pro to connect. Can anyone steer me in the right direction?

Thanks!
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP