Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No Sound from Online Content - USB Speakers - Bumped


  • Please log in to reply

#1
topperking99

topperking99

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Hello,
I have plugged in a set of USB speakers with no audio output.

The speakers work fine when I am playing content from Media Player
They turn off when I plug headphones in - and the headphones work fine.

The problem is that now I have lost online sound!!
I cannot hear sound from You Tube or any other streaming website.

Please help ... I am not sure what is happening here!

***** UPDATE *****
I unplugged the speakers & no online sound at all! Not from headphones either!
The only sound that plays is from Windows Media Player!

Thank You

Edited by topperking99, 07 November 2012 - 08:09 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP