Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Backdoor.MSIL.Pgen and others [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
maliprog

maliprog

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,172 posts
Hi tenrii,

Sorry for delay. How is your system now? Do you have the same problem now?
  • 0

Advertisements


#32
tenrii

tenrii

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts

Hi tenrii,

Sorry for delay. How is your system now? Do you have the same problem now?

No. I do have a few weird issues like Microsoft Security Essential's real-time protection being off every time I turn on my computer again, and I'm still not sure where that 6GB of space ran off too, but other than that my system is working fine.

EDIT: It's just taking longer to turn on, I guess. I gave MSE an extra twenty seconds and it starts up fine now. I guess I just remembered it happening quicker.

Edited by tenrii, 28 December 2012 - 01:42 AM.

  • 0

#33
maliprog

maliprog

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,172 posts
Hi tenrii,

I don't see any infection on your system now. There is nothing to remove. If you don't have any issues while using you system I would say that your system is clean now.
  • 0

#34
tenrii

tenrii

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Actually, I'm having some weird startup issues but I'm not sure if they're connected to any sort of malware, just that it's a possibility. After I log in the screen is entirely black with only a mouse cursor for about five minutes, before it starts like normal. Additionally, MSE will sometimes be running but will not show up in the tray on the taskbar. This might be a driver issue as I did attempt to update my sound drivers, but I did a System Restore after that to remove it as they did not work properly.
  • 0

#35
maliprog

maliprog

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,172 posts
I understand but there is nothing we can do here. If you have problems with your system and drivers please open new topic in Windows Vista™ and Windows 7™. Explain your problem and give them link to this topic. Also tell them that you are clean now.

I hope there are guys that can help you better with system problems then me.
  • 0

#36
tenrii

tenrii

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts

I understand but there is nothing we can do here. If you have problems with your system and drivers please open new topic in Windows Vista™ and Windows 7™. Explain your problem and give them link to this topic. Also tell them that you are clean now.

I hope there are guys that can help you better with system problems then me.

I understand. I only wanted to check in because some of the things I googled said it could be virus/malware related.

Thank you for all your help.
  • 0

#37
maliprog

maliprog

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,172 posts
Hi tenrii,

I hope you will solve your problem. Goodbye and stay safe!
  • 0

#38
maliprog

maliprog

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,172 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP