Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Lag in CoD UO


  • Please log in to reply

#1
Sking0

Sking0

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 172 posts
Hi. I have been playing CoD UO MP for years.
I never used to get lag when someone fired a PPSH or other auto at me. Just recently it happens all the time.
I only get 60fps at the best of times, when confronted with an auto it drops to about 35 fps.
My broadband speed is the best it's ever been and i have a decent vid card. Quad core processor.
I can't be certain if this problem coincided with the installation of the new vid card (Radeon R6870) but it is pretty close.
I have all the game settings set to low (you don't need high settings in UO) Sync every frame is 'off'.
Just can't seem to make sense of it. Now everything on my pc is better than it ever was i suddenly get this problem.
Any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
Sking0

Sking0

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 172 posts
It's ok. I think i have it sorted. I have 'sync every frame' off in the main menu but i didn't have it off in the AWE-UO server i was playing in.
Must have had that set right when i first played but after a re-installation of the game didn't set it back where necessary.
Running at around 225fps now :thumbsup:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP