Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

a55m-hvs motherboard


  • Please log in to reply

#1
itsnewtome

itsnewtome

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
just bought a55m-hvs motherboard thinking it would be easy to build pc but put all together plug in monitor pc comes on but no signal on monitor any ideasSupports up to 6 USB 2.0 Ports

* 5.1 Channel High Definition Sound
* 10/100/1000 Ethernet LAN Connection
* Integrated graphics

This motherboard is also upgradeable in the future and can support:
* 1 x dedicated graphics card via the PCI Express X16 socket.
* 1 x PCI device such as a wireless card etc.
* 1 x PCI Express 2.0 X1 device.


AMD Llano A6 3500 2.1GHz CPU:
* 3 cores running at 2.1GHz

MEMORY:
* 4GB DDR3
* Ultra Fast 1333Mhz
* Lifetime Warranty
*PSU ATX 3025-hen psu will not exceed 250 watts peak load 300 watts

MOTHERBOARD:

*Asrock A55M-HVS
*Ram: TED 34G1333HC9BK 4GB 1333MHz Elite CL=9-9-9-24 Team Group inc

*No graphics card i also took an old motherboard out because it was doing the same thing thinking it was the motherboard gone this is my first time building a computer thought i would give it a go the tower would come on but no signal on monitor so i thought it needed a new motherboard.

Edited by itsnewtome, 23 January 2013 - 04:45 AM.

  • 0

Advertisements


#2
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,024 posts
:welcome: itsnewtome

Please provide us with your full list of parts, this includes the brand and model name or number of the Ram, add on video card (if present) and the PSU (power supply unit)
  • 0

#3
itsnewtome

itsnewtome

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
just bought a55m-hvs motherboard thinking it would be easy to build pc but put all together plug in monitor pc comes on but no signal on monitor any ideasSupports up to 6 USB 2.0 Ports
* 5.1 Channel High Definition Sound
* 10/100/1000 Ethernet LAN Connection
* Integrated graphics

This motherboard is also upgradeable in the future and can support:
* 1 x dedicated graphics card via the PCI Express X16 socket.
* 1 x PCI device such as a wireless card etc.
* 1 x PCI Express 2.0 X1 device.
.

AMD Llano A6 3500 2.1GHz CPU:
* 3 cores running at 2.1GHz

MEMORY:
* 4GB DDR3
* Ultra Fast 1333Mhz
* Lifetime Warranty

MOTHERBOARD:

*Asrock A55M-HVS Ram: TED 34G1333HC9BK 4GB 1333MHz Elite CL=9-9-9-24 Team Group inc
and atx 3025-hen psu will not exceed 250 watts peak load 300 watts but no graphics card i also took an old motherboard out because it was doing the same thing thinking it was the motherboard gone this is my first time building a computer thought i would give it a go the tower would come on but no signal on monitor so i thought it needed a new motherboard
  • 0

#4
itsnewtome

itsnewtome

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
just bought a55m-hvs motherboard thinking it would be easy to build pc but put all together plug in monitor pc comes on but no signal on monitor any ideasSupports up to 6 USB 2.0 Ports

* 5.1 Channel High Definition Sound
* 10/100/1000 Ethernet LAN Connection
* Integrated graphics

This motherboard is also upgradeable in the future and can support:
* 1 x dedicated graphics card via the PCI Express X16 socket.
* 1 x PCI device such as a wireless card etc.
* 1 x PCI Express 2.0 X1 device.


AMD Llano A6 3500 2.1GHz CPU:
* 3 cores running at 2.1GHz

MEMORY:
* 4GB DDR3
* Ultra Fast 1333Mhz
* Lifetime Warranty
*PSU ATX 3025-hen psu will not exceed 250 watts peak load 300 watts

MOTHERBOARD:

*Asrock A55M-HVS
*Ram: TED 34G1333HC9BK 4GB 1333MHz Elite CL=9-9-9-24 Team Group inc

*No graphics card i also took an old motherboard out because it was doing the same thing thinking it was the motherboard gone this is my first time building a computer thought i would give it a go the tower would come on but no signal on monitor so i thought it needed a new motherboard.need help please
  • 0

#5
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,024 posts
Were the present CPU, Ram and PSU used with the previous MB and if so did they ever work when assembled together.

What other devices do you have connected to the system HDD, optical drive/s, sound card etc.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP