Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

dead usb port on dell studio 1747


  • Please log in to reply

#1
dragonryder

dragonryder

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
hello, i have a dell studio 1747. on the system i only have 2 usb ports on the right side. the one towards the front works fine but the one at the back will not recognize anything plugged into it. it will supply power to things i.e. usb powered cooling fan. also i know that the mouse is receiving power because the leds on it light up but the system never loads it for use. i have tried to uninstall the 2 usb root hubs and it still wouldn't work. the usb ports on this system are not mounted directly to the board so i replaced the port thinking maybe the pins broke from the solder or something. no luck there either. i just did a full system wipe and restore, and still no system response from the port.
  • 0

Advertisements


#2
compfixing

compfixing

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
check the USB cable again, maybe it's not plugged.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP