Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no post no video


  • Please log in to reply

#1
archp2008

archp2008

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have had this problem before which I resolved by removing and reseating the video card but this time no go. The computer appears to be booting - a single beep and hard drive light, etc. comes on. The video card is an ATI 4670. I have to try to dig out a vga adapter to test onboard video. Any other suggestions?
  • 0

Advertisements


#2
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,037 posts
:welcome: archp2008

As you are getting a single beep which depending on the length of the beep would normally suggest that the computer has booted up successfully I would suggest that you check the condition of the video cable, ensured it is connected securely at both ends (finger tighten only) and finally try another screen in case the problem is with the monitor itself.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP