Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

"No boot device found" error!


  • Please log in to reply

#1
SafetyNugget

SafetyNugget

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I own a Dell Latitude E5410 and every time I try to boot it, a error message pops up saying "No boot device found, press any key to reboot!". Does anyone know how to fix this or is it completely dead? I am sorry if I posted this in the wrong area but this has nothing to do with malware. (I think.)
  • 0

Advertisements


#2
TheBigHelper

TheBigHelper

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 546 posts
Did you do anything earlier which might have caused this problem? Try booting into safe mode and see if the problem persists. Click here for a tutorial on booting into safe mode. If you can boot normally in safe mode, it might be a 3rd party program that is causing the problem.

If you have your Windows 7 disc with you, try the startup repair by booting into the CD and see if it helps. And lastly, try going into the BIOS settings and making sure the harddrive is detected. Make sure in the boot tab, the boot order is set correctly with the Hard drive set as the first booting option before any other devices.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP