Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

XP problem after installing Windows 8 in triple boot (with W7)


  • Please log in to reply

#1
Gswiss

Gswiss

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts
I have a Toshiba laptop on which I installed at first both XP-SP2 (SP3 gave me problems) and Windows 7. Everything worked perfectly fine. W7 is on Physical Disk1 and XP on Physical Disk2.

Recently, I installed Windows 8 in triple boot mode on Disk1. Everything was fine with W7 and W8 but the W8 installation somewhat crippled XP:

When I booted into XP in triple boot mode, it would start off perfectly and then get into a loop before reaching the Desktop screen (same thing in Safe Mode). So, through W7, I reinstated the Base Registry in XP. Now, XP goes all the way to a normal operational mode except for the WiFi link. I can communicate with the modem; it asks for the Connect Password, but once entered, nothing happens: there is actually no connection to the Web. Whenever I ask for the status of the connection, I get the request for the password + confirmation.

Would anybody have a suggestion?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP